Nema šetnje, bez dobrih patika!!!

Nema šetnje, bez dobrih patika!!!

Patike jednostavno nemaju namjeru da siđu sa trona, a i zašto bi kada su najbezbolnije rješenje za ležeran i cool izgled. 

Ukoliko ste se već pomalo umorili od kombinacija u kojima su najveće zvijezde u odjevnim predmetima koji pripadaju zimskoj kolekciji, stiže mali predah. Odmorimo na tren od džempera i kaputa, te zavirimo šta je novo i svježe kada su patike u pitanju u sezoni proljeće-ljeto 2020

 Patike jednostavno nemaju namjeru da siđu sa trona, a i zašto bi kada su najbezbolnije rješenje za ležeran i cool izgled. Ukoliko ste se već pomalo umorili od kombinacija u kojima su najveće zvijezde u odjevnim predmetima koji pripadaju zimskoj kolekciji, stiže mali predah. 

Bijele patike

Na prvom mjestu su, naravno, bezvremene ravne bijele patike, koje stižu u osvježenom izdanju. Deblji gumeni đon nastavio je da se provlači iz sezone u sezonu, a očekujemo da će ovog proljeća biti tu da zaokruži veliki broj outfita.

Patike za trčanje

Ova godina će ponuditi dijapazon trendova, u kojem će i pristalice klasike moći da pronađu svoje omiljene komade u nešto savremenijem ruhu. Stil i komfor dvije su devize kojima se iskusni modni znalci služe pri kupovini. Ipak, zadržite dozu obazrivosti kada kupujete modele kojima je prva namjena trčanje. Pažljivo ih stilizujte uz pantalone i knit za casual look. Modni znalci ovaj tip patika kombinuju i uz farmerke i suknje, potrebno je samo malo stila.

Džombaste, "chunky" patike

Za one kojima su navedene opcije previše sigurne i dosadne, donosimo dobre vijesti. Glomazne "dad" patike neće tek tako sići sa scene, te su svi modeli tog tipa koji se nalaze u vašem vlasništvu dobrodošli i u 2020. Neke starije marke sportske obuće rebrendirane su i u svojoj ponudi imaju krajnje trendi rješenja, koja ne treba da zaobiđete.

Obuća inspirisana planinarenjem davno je napustila te okvire. "Gucci" je zvijezda vodilja kojom se sve ostale kuće inspirišu pri kreiranju modnog aksesoara od cipela za popularno pješačenje. Blogerke se već takmiče i nude izuzetno kvalitetna rješenja po pitanju kombinovanja ovog predmeta. Novi talas ovih patika donosi puno boje, pa će se uz najpopularniju - potpuno bijelu - sve više nositi one ukrašene fluorescentnim vezicama, duginim i neonskim bojama i holografskim naglascima.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!