Kako nositi EMU, čizme koje i ove zime viđamo na svakom koraku?

Kako nositi EMU, čizme koje i ove zime viđamo na svakom koraku?

Mekani i topli, prepoznatljivi Emu modeli čizama nose se iz sezone u sezonu, iako se još uvijek oko njih lome koplja. 

Ove naizgled nezgrapne čizme postale su svojevrsan fenomen 21. stoljeća kao odjevni predmet koji opstaje kao najprodavaniji model svake zimske sezone.

 Od lokalnih 'it djevojaka', hollywoodskih zvijezdi, blogerica ili svih naših frendica – zajedničke su im upravo krznene hodalice.
 
Znalci vjeruju kako su zadržale svoju relevantnost ponajprije zbog udobnosti, koja svojim nježnim i ugodnim materijalima, poput premium merino vune i vodootporne ovčje kože, daje nevjerojatan osjećaj komfora i topline.
 
Njihov jednostavan dizajn čini ih idealnim za kombiniranje, čak i za najbržu opciju outfita, koji će biti usklađen u svega par minuta, a mi zaštićeni od hladnoće cijeli dan.
 
Ovaj dugovječni modni trend također je i značajka moderne emancipirane djevojke, koja svoj komfort stavlja na prvo mjesto. Ta djevojka čiji outfit čine Emu čizme može biti, a i je, hollywoodska zvijezda jednako kao i susjeda s drugog kata.
 
Emu Australia brand je koji je odlučio zadovoljiti potrebe svih, jer svi zaslužuju nositi ono što je na samom vrhu u svijetu obuće, počastite se novim parom EMU čizama!!!
 
malisaveti
 
 

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!