Nakit inspirisan borovnicama

Nakit inspirisan borovnicama

Pronašli smo idealan nakit za jesenju sezonu koji je ni manje ni više inspirisan jednim ukusnim bobičastim voćem – borovnicama.

Dizajner i kreator ovog unikatnog nakita je Karolis Ro Černekis, koji takođe ima i svoj brend “Ro Jewellery”. Nakit pravi isključivo od srebra i zlata, zajedno sa dragim ili polu-dragim kamenjem. Kolekcija “borovnica” je konkretno napravljena od osmanaestokaratnog zlata, a postoje i verzije od srebra.

“Sve što se nalazi oko nas ima svoju jedinstvenu formu, teksturu, osećaj i doživljaj. Metali i kamenje dele priču odakle su došli, šta su i što je najvažnije – šta su postali. To je ono što me inspiriše. Pored kreativnih ruku, ovi materijali mi dozvoljavaju da istražim umetnost nakita. Kombinovanjem nauke i strasti sa malom dozom alhemije, kreiram umetničke komade koji uključuju osećanja – što im unosi život i dozvoljava da ostave trag u istoriji”, rekao je Ro Černekis za svoj brend, ali i predivne kolekcije nakita koje je kreirao.

Svaki komad je unikatan i generalno svestran, tako da ćete ih moći nositi uz bilo koju odevnu kombinaciju. Drago kamenje sa izgledom borovnica će vas sigurno obradovati svaki put kada ga ugledate i dodati celokupnom izgledu elegantnu notu.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!