Jesenji trendovi: nakit koji jedva čekamo da nosimo

Jesenji trendovi: nakit koji jedva čekamo da nosimo

Ako mlada glumica Zendaja može da nosi disko-viseće minđuše, zašto ne biste i vi? Ovaj komad je idealan za svaku damu koja zna i voli da se dobro provede, u bilo koje doba dana i noći. Slažu se i uz formalniji, ali i uz party izgled. 

Lančići za ruke

 Nakit za ruke koji će takođe biti u trendu jesu lančići koji formiraju narukvicu i prsten i izgledaju pomalo egzotično. Ovakav model nakita čini ruke vizuelno dužim i elegantnijim, p ašto ne biste isprobali nešto slično?!

Sjajni komadi

 Mesec mode koji je uveliko počeo nam je doneo nekoliko trendova koje ne možemo ignorisati. Nakit koji reflektuje svetlost, bilo da je od srebra ili zlata, izgledaće fenomenalno na svakoj dami, bez obzira na njen stil. Bitno je da svetli i da svu pažnju usmeruje ka vama. 

Motiv zmije

 Motivi zmije su se polako, ali sigurno uvukli u naše garderobere ali i kutiju sa nakitom, a najviše je za to zaslužan brend Gucci koji je i doneo taj trend. Od sada možete nositi zmijsko prstenje, minđuše i ogrlice bez razmišljanja da će vas neko čudno gledati.

Upadljivo prstenje

 Delikatno i široko prstenje i dalje ostaje u modi, na našu sreću. Birajte prstenje sa velikim kamenjem, široke modele i koktel prstenje koje će predstavljati fokus čitavog stajlinga. Mžete ih nositi individualno ili uz prstenje koje svakodnevno nosite kako biste ih dodatno naglasili. 

Široke alke

 Tokom leta su na vrhu trendova, kada je u pitanju nakit, bile delikatne slojevite oglice i tanke minđuše. Na njihovo mesto sada dolazi upadljiviji izgled nakita od kojih su nama lično omiljene minđuše veće debljine. Sa njima se pomalo vraćamo u modu osamdesetih i devedesetih, a one generalno izgledaju vintage i ženstveno. Savršeno će se slagati uz roku i nisku punđu!

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!