KAKO DA IDEALNO RASPOREDITE SLIKE U SVOM DOMU???

KAKO DA IDEALNO RASPOREDITE SLIKE U SVOM DOMU???

Dok god su zidovi prazni - i dom izgleda hladno i prazno. Bilo da ste ljubitelj minimalizma, ili uživate u stilizovanom nameštaju i zanimljivim ukrasima, slike na zidu su izvanredna dopuna vašem enterijeru. Ipak, kao što perfektno pozicionirane slike unose glamur i sofisticiranost u svaki dom, tako vrlo lako mogu da pruže i dozu kiča i osećaj pretrpanosti.

Da biste efektno rasporedili i okačili slike i osvežili svoj dom, u nastavku delimo sa vama savete stručnjaka - kako da idealno rasporedeite slike u svom domu.

Za početak, utvrdite kakvim slikama raspolažete, o kakvim je ramovima reč i da li je potrebno nabaviti još slika. Kada ste zadovoljni svojom kolekcijom, možete započeti proces raspoređivanja umetničkih dela po svim sobama.

Ako ste odlučili da postavite jednu veću sliku na efektnu poziciju, vodite računa da je okačite u visini očiju. Ceo zid ispunjen slikama - daje umetnički duh svakom domu i daje osećaj urednosti. Ništa ne govori bolje o kreativnosti domaćina, od idealno odabranih i okačenih slika. Izbor slika prepuštamo vama i vašem ukusu. Slobodno iskoristite šablon sa slike iznad, kako biste slike okačili poput pravog profesionalca!

Ako želite da sve bude "pod konac", predlažemo da slike grupišete u kolone i redove. Uži zidovi su idealni za kolone slika, dok su širi pravo mesto za horizontalnu grupu slika ili veću sliku u visini očiju.

Dom, naravno, uređujete po sopstvenom ukusu. Ipak je to vaša oaza mira. Mi vam samo dajemo smernice kako da postignete ono što ste zamislili i kako da od običnog

stambenog prostora napravite raj za sebe i svoju porodicu. Uramite i okačite i svoje porodične slike, pa ih iskombinujte sa umetničkim delima. Nema kraja mašti i inspiraciji.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!