NAJLEPŠA MESTA ZA SEDENJE U BAŠTI: evo kako da napravite kutak za uživanje u dvorištu

NAJLEPŠA MESTA ZA SEDENJE U BAŠTI: evo kako da napravite kutak za uživanje u dvorištu

Ako uživate da pijete kafu u dvorištu sa porodicom i komšijama onda će ovi saveti i slike pomoći da napravite savršen kutak u dvorištu!

Izlazak sunca, prelepo cveće i prva kafa - sve što želimo u svom dvorištu! Evo kako da napravite kutak za sedenje u kome ćete uživati sa porodicom, komšijama i prijateljima...

Svako je bar jednom maštao o luksuznom bazenu i ležaljkama u dvorištu, ali to nije jedini način da u bašti napravite mali raj za opuštanje i druženje. Baštenski nameštaj je neizostavan deo svake bašte, ali ako nemate dovoljno novca za skupe garniture, možete sami da napravite drvenu klupu i mali sto koji će savršeno izgledati kada se prelakira. 

Za potpuni efekat čarolije izaberite baštenske stolove sa staklom koji stvaraju optičku varku i divan efekat od sunčevih zraka i odraza drveća i cveća. Od drvenih paleta možete da napravite baštensku garnituru koja se lako kamuflira jastučiććima u raznim bojama

Ako imate običan nameštaj dodajte nekoliko jastučiće i napravite asimetričan raspored cveća koje najviše voliite. Stare kućne stolice daju savršenu dozu rustike u bašti, naročito u kombinaciji sa ružičastim sitnim cvećem.

Za sve koji imaju bazen ili jezerce u bašti, onda se odlučite za neverovatan nameštaj na vodi.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!