Mislili ste da je nemoguće imati MALI BAZENI DO 30 KVADRATA, u vrtu?

Mislili ste da je nemoguće imati MALI BAZENI DO 30 KVADRATA, u vrtu?

Imate mali vrt, ali nemate bazen? Znači da ste u sitauciji koju već sutra možete promijeniti. Više ne trebate zavidjeti susjedu, kad i sami možete imati jedan, još i ljepši u vrtu vlastite kuće.

Zamah je sada moguć u svim okolnostima. Bez obzira na to da li je lijepo vrijeme ili ne, ovaj unutarnji bazen smješten u vrtu može vam osigurati malo privatnosti, a konačnici ćete  dobiti jednu luksuznu sobu. A što je najbolje, svatko si može priuštiti malo luksuza u kući.Dimenzija: 4 x 5 m i 20 m2. Dubina: 1,50 m. Volumen: 30 m3.  Ima uređaj za ultraljubičasto steriliziranje vode s automatskom kontrolom klora (pH), projektor, grijanje električnim grijačem, alarm ...

U srcu grada, kupanje u traci s crnim premazom može biti jako šik. Ova jedinstvena estetika čini ovaj dugi prostor hipnotičkim mjestom kojem ne možemo odoljeti. Ima stazu za plivanje od stakloplastike i betona.

Bazen s kliznom terasom izvrno je rješenje jer štedi mali prostor. Kada nije u finkciji jednostavno se zatvara, a plava boja poziva na opuštanje, dok stepenice olakšavaju pristup. Cijena ovakvog bazena se kreće od 6.926 eura. Dimenzija: 4 m x 2,5 m ili 10 m2 površine.( BAZEN SA FOTOGRAFIJE, I ZA NOĆNO KUPANJE )

Mali nadzemni bazen

Jeftin i jednostavan za instalaciju, nadzemni bazen dovodi praznike u vaše dvorište, a njegova obrađena struktura od bora omogućuje da uživate u kupanju dugi niz godina. Ovaj drveni bazen izrađen je od kvalitetno obrađenog bora.

IPAK MOŽETE SI IMATI BAZEN U ČAK I NAJMANJEM VRTU...

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!