KAKO DA PRIVUČETE NOVU LJUBAV U SVOJ ŽIVOT???

KAKO DA PRIVUČETE NOVU LJUBAV U SVOJ ŽIVOT???

Svi oni koji su izašli iz veze u kojoj nisu bili srećni i sada su već neko vreme sami, pitaju se kako da pronađu i privuku novu ljubav u svoj život. 

Često se u ovakvim situacijama ljudi pitaju i strahuju da li će ikada pronaći novog partnera, i ponovo biti u ljubavi, i tim strahom zapravo blokiraju energiju i svoju i potencijalnih partnera.

1. Budite svoji

Svi oni koji su dugo bili u veži koja ih nije ispunjavala, veoma je moguće da su uspeli da "izgube" sebe. Potrebno je da oslušnete sebe, uvidite svoje želje i htenja, da upoznate osobu koja ste sada, jer iskustva menjaju ljude.

2. Radite na sebi

Konstantan rast i razvoj treba da bude imperativ za svakog čoveka. Jer ako ne postanete bolji- postaćete gori. Ovo se posebno odnosi na svakoga ko želi da u svoj život privuče novu ljubav. Radom na sebi dobićete mnogo toga korisnog - a samopouzdanje (koje je u ovim situacijama često poljuljano) osnažiće se i bićete spremniji za sve nove stvari u životu a samim tim i za novu ljubav.

3. Posvetite vreme novom hobiju

Kada misli usmerite u neki kreativan proces - ostaje vam manje vremena za razmišljanje i jadikovanje nad sopstvenom sudbinom. Učenje i usvajanje novih znanja i veština pomaže da se stare energije otpuste i nove se nastane u vaš život i misli.

4. Ne upoređujte se sa drugima

Preispitivanje je jedno a konstantno upoređivanje sa drugima je sasvim drugo. Dok je preispitivanje poželjno i korisno za svakog samosvesnog čoveka - poređenje sa drugima može biti destruktivno i štetno. Svi smo jedinstveni i svako od nas ima svoje kako kvalitete tako i slabosti. Besmisleno je upoređivati se sa drugim ljudima, koji u našim očima izgledaju da su mnogo bolji od nas. Lepo je imati mentora ili slediti neke korake uspečnijih od nas - ali tu bi priča trebala da se završi, a mi da nastavimo da gradimo sopstvenu ličnost i trudimo se da budemo što bolja verzija sebe.

5. Budite otvoreni za nova poznanstva

Ako se konstantno skrivate, zavlačite se u kuću i krevet - kako mislite da upoznate neku novu osobu? Doterajte se, izađite napolje i budite otvoreni za nova poznanstva - radi druženja i sitnog flera, ako zna možda baš vaša srodna duša tako ušeta u vaš život.

Budite svoji, budite dobri sebi i jedino tako ćete uspeti da budete dobri i drugima. Unutrašnje lično zadovoljstvo se jednostavno oseća energetski, tako da je najbolji recept da nekoga privučete - da bude sami svoji i zadovoljni.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!