SAKO se vraća na scenu, sa ostalim MODERNIM komadima iz osamdesetih!

SAKO se vraća na scenu, sa ostalim MODERNIM komadima iz osamdesetih!

Pogodan je i za transforamacije, pa tako od jakne može lako postati haljina, ako se strukira kaišem.

Sigurno ste primetili prisutnost sakoa koji prevazilze mere njihovih vlasnica. Trenutni modni hit, na kojie nisu imune ni svetske zvezde, ponovo se vraća na scenu.

Ne morate ni da ga kupite, dovoljno je da zavirite u neki od starijih ormara svojih roditelja i tamo ćete sigurno nači bar jedan.

Trenutno je popularan kao deo buisniss stila, ali je prikladan i za druge prilike. Pogodan je i za transforamacije, pa tako od jakne može lako postati haljina, ako se strukira

kaišem.Najčešći su karirani, ali će svakako i jednobojni ili šareni biti pogodak u bilo kojoj prilici.

To je posledica sve većeg uticaja ulične mode u globalnoj modnoj industriji, a na drugoj strani ulična moda takođe utiče na strogi, formalni stil oblačenja.

Modni urednici, blogeri i poslovne dame često su u objektivima street style fotografa i predstavljene su kao pravi izvor inspiracije.  

Naravno, to ne znači da treba da ignorišete neka osnovna pravila u poslovnom kodeksu oblačenja, ali hrabar izraz vašeg stila u poslovnoj sferi je izuzetno važan. Odelo je

najčešći izbor poslovnih žena. Sa suknjom ili pantalonama, odelo je takođe veoma praktičan odevni komad za jesenju sezonu.

U raznim kombinacijama dezena, grafika, materijala i boja - predstavljamo pravi izbor za sve poslovne dame koje prepoznaju značaj poslovnog stila.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!