Komadi koje morate imati u boji sezone - bijeloj!

Komadi koje morate imati u boji sezone - bijeloj!

Bijela boja favorit je aktualne zimske sezone, a mi vam donosimo nekoliko komada koji bi trebali naći mjesto u vašem ormaru...

Bijela je boja boja koju možemo nositi i tijekom ljeta i tijekom zime, a ove je sezone i više nego popularna. U nju hrabro možete investirati, posebno s obzirom na činjenicu da se ona lako može kombinirati s drugim komadima te da njezina popularnost neće prestati ni sljedećih sezona.

 Kako je nositi? Prije svega, predložit ćemo vam nekoliko modnih ideja. Bijeli glomazni kaput jedna je od mogućnosti, a za razliku od popularnih pernatih jakni ovaj će vam predmet dati i dozu elegancije. Total white look također je poželjan, baš kao i vječne kombinacije crne i bijele boje. Najjednostavnija varijanta tog spoja crne su hlače s bijelim puloverom. ILI bijela pletenina, tj. džemperi, haljine...
 
Topla pletenina omiljen je modni izbor svih ljubiteljica mode za hladne i sive zimske dane. Udobni džemperi učinit će da se uvijek osjećate ugodno, baš kao da ste doma, a ujedno ćete izgledati ženstveno i elegantno. Upravo zbog toga, džemperi se svake nove sezone vraćaju na svoj modni tron. 
 
Svake zimske sezone u modu se vraćaju stylish džemperi, no u novim i uzbudljivim izdanjima. Mnoštvo različitih uzoraka i stylish detalja podižu jednostavan džemper na novu modnu razinu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ako još niste, obavezno razveselite svoj ormar jednim toplim pletenim komadom koji će vas grijati cijele zime!
 
malisaveti
 
 

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!