KAKVE DžEMPERE DA BIRATE OVE JESENI???

KAKVE DžEMPERE DA BIRATE OVE JESENI???

Kada dođe prohladno vreme, prvo što nam pada na pamet jesu džemperi. Tanji, deblji, kraći, duži, jednobojni ili šareni. Tražimo modele od prošle sezone i stavljamo ih u prvi plan ormana, da nam budu na dohvat ruke.

Uvek imamo one omiljene kojih se ne odričemo čak ni kad se pohabaju, ali neke ipak moramo da zamenimo i nabavimo nove.

Ove modele džempera moći ćete da nosite i kada prođe ova sezona. 

 Beli džemper sa prugicama. Ide odlično uz farmerice i opuštene dnevne varijante. U zavisnosti za koje boje se odlučite biće prilagodljiv za kombinovanje sa stvarima koje

inače volite i nosite.

 Džemper - animal print. Kako je animal print ponovo aktuelan - ovak džemper je pravi hit, mada je takođe nešto što se uklapa u određen lični stil bez obzira na trendove.

Džemperi sa puf rukavima. Puf je više nego popularan, a kada su džemperi u pitanju ima jedan poseban šmek.

Neobične rolke. Raznih boja i sa prorezima na ramenima. Narandžasta je hit boja jeseni, a purpurna odlično pristaje svakoj brineti.

Oversize džemperi. Iako je ovaj prvi kratak, ipak smo ga uvrstili u oversize jer je širok, a kao takav odlično ide preko košulje ili haljine. Drugi pravi predstavnik ovog tipa, i

svakom outfitu daje dozu romantike, ležernosti i posebnosti. Ovakvi džemperi pružaju osećaj topline samo kad ih pogledate.

Debeli rokla-džemperi sa širokim rukavima. Kada pričamo o osećaju kada neki komad garderobe nosite - kada ponesete ovakav džemper, imate osećaj kao da ste kod

kuće. Toplina, ušuškanost i mekoća - idealni su atributi zbog kojih bi svaka od nas odmah poželela da se uvuče u jedan ovakav džemper. Idealni su i za jesen i zimu.

Izaberite neki lep džemper koji će biti broj 1 za vas lično, i osećajte se udobno i ušuškano gde god da ste.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!