Igra bojom: kako nositi svetlo odelo u kancelariji?

Igra bojom: kako nositi svetlo odelo u kancelariji?

Ove jeseni preporučuje se da konzervativnu ili minimalističku garderobu osvežite bojama.

Opšte je prihvaćeno da je novembar sezona hladnoće, kiše i neizbežne jesenje depresije. Međutim, modni insajderi predlažu da se razbije taj stereotip sledećim principom: "Ako ne možete promeniti vreme, promenite svoj stav prema njemu."

Svetlo odelo, za razliku od modela u sivim tonovima i garderobe u istoj tmurnoj paleti, biće odlična pilula protiv bluza. Štaviše, odelo će vas spasiti od opsesivne nedoumice „Šta danas obući?“, jer je odelo već gotov look koji se lako uklapa u bilo koji stil, uprkos predrasudama.

Tokom dana, možete ga upotpuniti belom košuljom ili sivom, kontrastnim kaputom i čizmama sa udobnim potpeticama. Uveče možete čizme zameniti sofisticiranim štiklma i spremni ste za odlaske na večeru ili društvene događaje. Sa istim uspehom, svetlo odelo se može sprijateljiti sa patikama i jaknom, pomažući da se radnim danima krećete gradom uz maksimalnu udobnost.

Ne plašite se odvažnih nijansi: fuksija, sorbet, ružičasta, limun, ljubičasta ili neon (za najodvažnije modne fashioniste) čuvaće vaše dobro raspoloženje.

Takođe obratite pažnju na kroj odela. Zapamtite da labave i široke pantalone naglašavaju krhkost figure. Ali, sa sakoom naprotiv, možete eksperimentisati. Ako ste umorni od blejzera ogromnih dimenzija pogledajte kraće modele sa neobičnim detaljima - asimetrični umeci, ukrasni elementi ili spektakularna dugmad...

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!