Evo koji uzorci će ovog proljeća vladati ulicama!!!

Evo koji uzorci će ovog proljeća vladati ulicama!!!

Raskošni uzorci unose savršenu dozu razigranosti u svaku modnu kombinaciju...

Sa svakom novom godinom, stižu i novi modni trendovi kojima je teško odoljeti. Jedan od glavnih novih trendova koji nagovješćuje dolazak proljeća upravo su raskošni i razigrani uzorci.

  U našim se omiljenim trgovinama mogu pronaći brojni modeli bluza, haljina te suknji u različitim uzorcima koji će svaku odjevnu kombinaciju učiniti posebno ženstvenom i neodoljivom. Nastavite čitati i otkrijte koje ćemo uzorke najviše nositi nadolazećeg proljeća, ali i cijele nove 2020. godine.
 
Nove kolekcije donijele su pregršt modela točkastog uzorka koji će se divno uklopiti u proljetnu garderobu i dati joj savršenu dozu razigranosti. Ovaj uzorak rijetko kada izlazi iz mode, stoga s njime ne možete pogriješiti, a nosit ćemo ga tijekom cijelog proljeća i ljeta, u najrazličitijim izdanjima.
 
Najženstveniji uzorak svakako je cvjetni uzorak koji svojim dizajnom priziva proljeće i unosi boju u sive zimske dane koji još uvijek nisu prošli. Ovaj uzorak nosit ćemo tijekom cijele godine, neovisno o sezoni, a u trgovinama ga se može pronaći u zaista različitim izdanjima, baš za svačiji ukus.
 
Zadnji, ali ne i manje važan je prugasti uzorak. Nove 2020. godine nosit ćemo bluze i haljine ukrašene zavodljivim prugama koje vizualno izdužuju svaku figuru. Ovaj uzorak pristaje svakoj ženi, a savršen je za svakodnevne, večernje te poslovne prilike, zato ga se svakako isplati imati u ormaru.
 
malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!