AKTUELNI MODELI PANTALONA, i kako ih kombinovati...

AKTUELNI MODELI PANTALONA, i kako ih kombinovati...

 Ono što je sigurno jeste da sada vlada urban izgled, ali su se u modu vratili i neki modeli koji su bili popularni pre dvadeset do trideset godina!

Zvoncare se ponovo nose

Zvoncare su bile popularne na kraju devedesetih, nakon čega su im slavu preotele potpuno uske, slim, farmerke. Sada, su ponovo aktuelne i nose se više nego ikada. Ukoliko vam se dopada ovaj model, možete ga kupiti u kojoj god boji želite ili pak od materijala koji vam najviše odgovara. Ako obučete zvoncare onda se podrazumeva da ćete ih kombinovati sa nekom uskom majicom ili istom takvom košuljom ili rolkom. Na noge obujte sandale ili čizme na špic i spremne ste! Izbegavajte ovaj model pantalona ukoliko ste niski i imate kraće noge jer će vas vizuelno smanjiti još više. 

Aktuelni su modeli sa džepovima

Ove sezone postale su aktuelne pantalone dubokog ili poludubokog struka sa velikim džepovima sa strane. Ovaj model najviše priliči uličnom, tj. streetstyle stilu i veoma je urban, stoga je pogodan za mlade. Najbolje će izgledati ukoliko ih budete nosili uz sportske komade ili pak neki zanimljiv top. Dukserica ili uska majica će uvek dobro izgledati u kombinaciji sa ovim modelom pantalona. Boja koja je idealna za ovaj model pantalona je bež, ali i crna, kao i maslinasto zelena. 

 "Pocepane farmerke više nisu u trendu"

Davno je prošlo vreme kada su iscepane farmerke bile u trendu. Stoga, ukoliko treba da kupite sebi farmerke, birajte one koje nisu iscepane, dubokog struka i uske. Ovaj model će najbolje istaći figuru, suziti struk i i oblikovati zadnjicu. Uske, neiscepane farmerke, možete nositi i na posao ukoliko vam dress code to dozvoljava, ali i u šetnju, šoping, na kafu, večeru, uz patike, kao i uz štikle. Ovaj model je fantastičan i višenamenski stoga bi trebalo da ga imate u svom garderoberu!

Mom džins

Ovaj model pantalona kako se popularno naziva mom jeans (mamine pantalone), odlikuju široke ravne nogavice koje se ne sužavaju pri kraju kod zglobova noge. One su šire i oko bokova i najčešće su dubokog struka. Veoma su udobne stoga ih prepoučujemo svima. Kombinujte ih sa patikama, ređe sa štiklama, jer su veoma urbane i odlične su za street style izgled. Da li imate jedne u svom ormaru? Ako ne, pravac šoping, jer će i ovog proleća biti must have komad!

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!