Kada govorimo o omiljenim komadima garderobe, mislimo da je velika šansa da bi se skinny jeans našao na listi svakog od nas. Uvek moderan i neprevaziđen teksas, i farmerke iz kojih najradije ne bismo izlazili i u dnevnoj i u večernjoj varijanti, naš su čest izbor kada su modne kombinacije u pitanju.

Bilo sa farmerkama, ravnom obućom, ili nekim elegantnijim cipelama, uske farmerke uvek izgledaju moderno. I što je najvažnije, mogu da prođu u različitim prilikama.

Pošto ne sumnjamo da u svom ormanu već imate nekoliko pari svojih omiljenih uskih farmerki, sigurni smo da će vam ovi modni saveti biti i te kako korisni. Kao što smo rekli, tema je uparivanje skinny jeansa sa različitim tipovima obuće.

Ako pričamo o ležernom gradskom stilu i modnoj kombinaciji u kojoj će vam ceo dan biti udobno, onda su farmerke i patike izbor sa kojim sigurno nećete pogrešiti. A kada su uske farmerke u pitanju, nama se posebno dopada kako izgledaju u kombinaciji sa klasičnim belim patikama - sportska elegancija. Takođe, predlažemo i teksas jaknu, koja će samo doprineti vašem celokupnom izgledu. 

A ukoliko želite malo formalniju modnu kombinaciju, koja će i dalje biti savršeno udobna - kai npr. deo poslovnog modnog stila, onda zamenite patike baletankama - koje su uvek tu kao idealan kompromis kada želimo da izbegnemo štikle, a ležernu majicu bluzom ili košuljom. Takođe, kako bi vaša modna kombinacija bila što manje "casual", birajte farmerke u crnoj boji. 

Naravno da ne možemo da zaobiđemo ni uske farmerke i kratke čizmice do članka. Čini nam se da se da ova modna kombinacija već nekoliko sezona caruje na modnoj sceni, i mi tu ništa ne bismo menjali. Bilo da su čizme klasične crne, ili u braon i bež nijansama od prevrnute kože, uparene sa skinny jeansom uvek će izgledati super moderno. A kada su gornji komadi garderobe u pitanju - možete birati neke opuštenije poput majica, džempera, ili pak bluzu ili košulju koju ćete upotpuniti i sakoom. 

Ono što je lepota uskih farmerki jeste da će se one podjednako dobro slagati i sa ravnim čizmama i sa elegantnim čizmama na štiklu. U prvom slučaju birajte opuštenije komade garderobe za gornji deo kombinacije, a u drugom opet neku košulju ili bluzu preko koje možete da obučete svoj omiljeni mantil ili kaput.

I naposletku jedna kombinacija koja se nama posebno dopada - čizme preko kolena i uske farmerke! Ova modna kombinacija super izgleda i kao deo dnevnog, i kao deo večernjeg modnog stila. Varijanta svetlosivih čizmi od prevrnute kože uparenih sa svetlim farmerkama izgleda posebno efektno. 

Jeste li pronašli svoju omiljenu modnu kombinaciju sa skinny jeansom?

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori