Kada dođe prohladno vreme, prvo što nam pada na pamet jesu džemperi. Tanji, deblji, kraći, duži, jednobojni ili šareni. Tražimo modele od prošle sezone i stavljamo ih u prvi plan ormana, da nam budu na dohvat ruke.

Uvek imamo one omiljene kojih se ne odričemo čak ni kad se pohabaju, ali neke ipak moramo da zamenimo i nabavimo nove.

Ove modele džempera moći ćete da nosite i kada prođe ova sezona. 

 Beli džemper sa prugicama. Ide odlično uz farmerice i opuštene dnevne varijante. U zavisnosti za koje boje se odlučite biće prilagodljiv za kombinovanje sa stvarima koje

inače volite i nosite.

 Džemper - animal print. Kako je animal print ponovo aktuelan - ovak džemper je pravi hit, mada je takođe nešto što se uklapa u određen lični stil bez obzira na trendove.

Džemperi sa puf rukavima. Puf je više nego popularan, a kada su džemperi u pitanju ima jedan poseban šmek.

Neobične rolke. Raznih boja i sa prorezima na ramenima. Narandžasta je hit boja jeseni, a purpurna odlično pristaje svakoj brineti.

Oversize džemperi. Iako je ovaj prvi kratak, ipak smo ga uvrstili u oversize jer je širok, a kao takav odlično ide preko košulje ili haljine. Drugi pravi predstavnik ovog tipa, i

svakom outfitu daje dozu romantike, ležernosti i posebnosti. Ovakvi džemperi pružaju osećaj topline samo kad ih pogledate.

Debeli rokla-džemperi sa širokim rukavima. Kada pričamo o osećaju kada neki komad garderobe nosite - kada ponesete ovakav džemper, imate osećaj kao da ste kod

kuće. Toplina, ušuškanost i mekoća - idealni su atributi zbog kojih bi svaka od nas odmah poželela da se uvuče u jedan ovakav džemper. Idealni su i za jesen i zimu.

Izaberite neki lep džemper koji će biti broj 1 za vas lično, i osećajte se udobno i ušuškano gde god da ste.

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori