Uobičajeno je da sa dolaskom sunčanih, lepših dana posežemo za pastelnim, svetlijim bojama. Pored estetske tačke gledišta tu je i ona praktična – svetliji komadi privlače manje sunca. Ukoliko ste do sad bile rezervisane kada su u pitanju donji delovi bele boje, nadamo se da će vam ovi primeri u tekstu pokazati da bele pantalone nisu rezervisane samo za venčanja ili modne piste.

Ako ste fan pantalona visokog struka iskombinujte ih sa cipelama na štiklu i izgledaćete odlično. Monotoniju bele boje razbijte upadljivim komadom nakita i naočarima za sunce.

Čak i u belim pantalonama iscepanih kolena možete izgledati poslovno i doterano. Outfitu dodajte elegnatni sako i torbu i cipele u nude nijansi.

Zvoncare su leti naročito praktične, jer nisu pripijene uz nogu i omogućavaju koži da diše. Ovu kombinaciju kompletnom čini crvena torba, koja privlači pažnju.

Da je bele pantalone lako iskombinovati i sa patikama, pokazuje primer ispod.Ležerna obuća daje dodir urbanog stila ovom outfitu.

Izuzetno zanimljivu modnu kombinaciju upotpunjuje - kilote. Nema ograničenja kad je u pitanju dodavanje detalja i osvežavanje bele kombinacije – upadljiva torba

jarke boje, puno nakita, top sa printom, a i dalje ste sofisticirani i u trendu!

Bele pantalone su neizostavan komad u svakom garderoberu, jer se lako stilizuju s drugim bojama, dezenima i aksesoarima. Kombinacija je bezbroj, pustite

mašti na volju. Bilo da preferirate opušteniji stil ili ste uvek doterane, možete ih uklopiti sa odećom koju već posedujete. Same odaberite materijal koji vam najviše prija i uživajte

u lepim danima pred nama.

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori