Iako se trendovi neverovatno brto smenjuju, raduje nas činjenica da se mnogi od njih, s vremena na vreme vrate, u novom, modernijem obliku. Jedan od omiljenih “povratničkih” trendova, većini od nas, svakako su zvoncare. 

Reč je o modelu pantalona, koji izaziva podeljena mišljenja, i dok mnoge žene uživaju da ih nose, postoje i one, koje sebe nikako ne mogu zamisliti u ovom modelu pantalona.

Teksas zvoncare bile su definitivno omiljeni modni komad, naših majki, ali morate priznati da ste ih i vi, kao devojčice obožavale.

Iako je sa svakim povratkom, predmet modnih raprava, ovaj komad odeće, nekako uvek dospe među vodeće modne trendove.

U zavisnosti od vašeg senzibiliteta možete izabrati one sa manje, ili više zvonastim nogavicama.

Jeedan od glavnih razloga, protiv ovog modela pantalona je taj što ne odgovara svakoj ženskoj figuri. Međutim, ako dovoljno poznajete svoje telo i pronađete model sa

odgovarajućom visinom struka, ove pantalone istaći će vašu figuru na posebno ženstven i suptilan način. Odgovarajući model ovih pantalona, učiniće da vam noga izgleda duže,

a struk tanje, što će posebno primamljivo delovati na vašu figuru.

Veoma je važno da znate da vas ovaj model pantalona može vizuelno skratiti, pa je od presudnog značaja da izaberete adekvatnu odeću, kada ih nosite. One definitivno najbolje stoje uz visoke potpetice.

Odlično se kombinuju i u dnevnim i u večernjim prilikama, a posebno atraktivnim ih čini to što se dobro uklapaju u različite stilove odevanja.

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori