Cipele u najpopularnijoj nijansi sezone...

Cipele u najpopularnijoj nijansi sezone...

Žuta boja ove je godine izrazito popularna.

Nema gdje je nismo vidjeli, od outfita Amal Clooney na kraljevskom vjenčanju do nedavne haljine Meghan Markle. Žuta je boja savršena za ljeto, odlično odražava ljetnu energiju i optimizam.

 Valja istaknuti da je jedna nijansa žute boje, tzv. boja senfa, ove godine posebno IN. Zagasitija nijansa osvojila je srca trendseterica, a nosimo je na torbama, cipelama, haljinama. 
 
U dućanima tako čekaju jedne ljetne cipele s otvorenom petom, špičastim vrhom i tankom lakiranom potpeticom od 6,5 cm. Cipele su odličan ljetni ulov koji će biti itekako nosiv.
 
Napokon smo dočekali toplije dane, vrijeme je da zimsku odjeću i obuću u tamnim bojama pospremimo duboko u ormar te da se okružimo svjetlijim nijansama.
 
Jedna od najpopularnijih boja za proljeće svakako je i žuta, posebno u nijansi boje senfa. Žutu boju viđat ćemo svugdje, od jakni i haljina do modnih dodataka i obuće. Danas
 
smo vam odlučili predstaviti upravo novu obuću u žutoj boji - onda će definitivno vašim modnim kombinacijama dati potrebnu vedrinu.
 
malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!