9 razloga, zašto vaše cipele izgledaju jeftino????

9 razloga, zašto vaše cipele izgledaju jeftino????

Pokušavajući da prate modne trendove, neke žene zaboravljaju da skupe cipele poznatog brenda ne garantuju savršen izgled.

Cipele igraju važnu ulogu kada upoznajete nove ljude, govore mnogo o vama i vašem stilu. Ako i dalje nosite neugodne visoke potpetice i volite crvene patike od kože, ovaj članak je definitivno za vas.

Previše sjajnih detalja

 Cipele ukrašene kamenjem mogu izgledati stvarno dobro, ali cipele sa previše sjajnih detalja izgledaju čudno. Takođe, kristali koji se koriste na cipelama su lošeg kvaliteta i često mogu da otpadnu čak i nakon prvog nošenja. Ako stvarno želite blistavu obuću, odaberite cipele ili sandale u metalik tonovima.

Izuzetno visoke platforme

 Neke žene vole cipele sa visokom platformom. Bez obzira koliko ih platite, ove cipele nikada neće izgledati skupo ili elegantno. Visoka platforma menja proporciju vašeg tela i sa ovakvom obućom nikada nećete izgledati ženstveno i elegantno. Najbolje je izabrati cipele sa vrlo malom platformom ili bez nje. Da bi izgledali dobro, potrebne su vam klasične cipele sa visokom štiklom.

Kombinovanje nekoliko boja

 Pokušajte da izbegnete previše boja, jer čak i najskuplja obuća može izgledati jeftino ako nijanse nisu dobro izbalansirane. Najbolje je kombinovati do dve boje.

Mnogo metalnih detalja

 Nitne na cipelama mogu izgledati dobro, ali ponekad dizajneri dodaju previše detalja. U redu je da izaberete cipele sa metalik dodacima, ali izbegavajte modele koji imaju više metala od kože.

Lakovane cipele

 Iako izgledaju dobro, ove cipele su često prljave i oštećene nakon nošenja. Cipele istog oblika izgledaju mnogo skuplje ako su od kože ili pliša. Ako želite sjajne kožne cipele, izaberite neku neutralnu boju kao što su bež, crna ili bela.

Leopard print

 Cipele sa klasičnim leopard printom obično su povezane sa lošim ukusom za modu. Ako želite zivotinjske otiske, izaberite neke sa neobičnim uzorkom.

Neudodne cipele

 Uvek pokušajte da pronađete udobne cipele. Neudobne cipele često izgledaju čudno i imaju loš uticaj na zdravlje leđa i nogu. Čak i ako pronađete svoje cipele iz snova, ne kupujte ih ako su suviše čvrste ili ako je u njima hod bolan. Nestabilni izgled izgleda loše bez obzira koliko su skupe vaše cipele.

Cipele od skaja

 Mnogi brendovi su počeli da proizvode ekološke kožne cipele i to je odlično. Ali popularne prodavnice koje prodaju cipele imaju modele koji su vrlo lošeg kvaliteta. Ove cipele izgledaju jeftino i brzo izgube svoj oblik.

Stare cipele

 Da biste ostavili dobar utisak, brinite o svojim cipelama. Postoji mnogo načina za čišćenje cipela od različitih materijala.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!