Ukoliko ste i vi poput nas zaljubljenici u ovu vrstu obuće, i volite da nosite čizme sa različitim kombinacijama - od onih kada ih uklapate sa farmerkama ili pantalonama do onih kada se čizme savršeno slažu sa vašom lepršavom haljinom. 

 I iako ih možemo nositi dobrim delom godine - ne zaboravimo na letnje čizmice koje već duže vreme odbijaju da se pomere sa pozornice i tokom toplih meseci, jesen je ipak nekako posebno aktuelna kada je najava novih trendova u pitanju. Pa ništa drugačije nije ni ovog puta, jer već se uveliko zna koji su to modeli čizama koji će ovladati jesen/zima, modnom scenom.

Kada su kaubojke u pitanju, stvari se nisu preterano promenile u odnosu na prethodnu sezonu. Ovaj vestern model je i dalje u fokusu. Ipak, umesto tipičnih braon i oker nijansi, ove jeseni će dominirati nešto drugačije kombinacije boja, poput crno-bele sa gornje fotografije, i takođe će veći akcenat biti na kratkom modelu kaubojki nego na čizmama ovog tipa do kolena.

Odlično se kombinuju uz uske farmerke, kao i uz šire modela suknji i haljina, pogotovo sa onima koje su midi dužine. 

Drugi model popularnih čizama ove jeseni takođe nam je poznat od ranije. Uz varijaciju donjeg dela, gornji deo je po pravilu širi u odnosu na list - i sa vrećastim naborima. Posebno će biti atraktivna kombinacija prevrnute kože i široke pete, kao sa gornje fotografije desno.

Ono što se nama posebno dopada kada je kombinovanje ovih čizama u pitanju, i što bismo izdvojili kao modni savet broj 1 jeste kako se slažu sa lepršavim haljinama, tako da one ujedno mogu biti i način da svoju jesenju obuću kombinujete sa letnjom garderobom.

Čelzice, ali u nešto manje klasičnoj, a više urbanijoj varijanti. Jednostavne, do članaka, sa blago zaobljenim vrhom, od glatke sjajne kože, mogu biti vaš izbor u različitim prilikama.

Takođe ih možete nositi sa suknjama i haljinama, kao i u kombinaciji sa farmerkama.

A izgleda da neće biti zapostavljeni ni ljubitelji animal printa. Bilo da su u pitanju ravni modeli čizama, ili sa visokom potpeticom, u obe varijante će dominirati modeli kratkih čizama, a glavni modni detalj na njima biće upravo animal print.

Ono što je važno jeste, ukoliko se odlučite za njih, da ih kombinujete sa mirnim tonovima i jednobojnim odevnim komadima, jer su i same po sebi dovoljno efektne da vašem modnom stilu daju pečat. 

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori