Pravo je vrijeme da se pripremite za jesen i razveselite sebe i svoj ormar nekim od divnih modela čizmica, koje smo za vas izdvojili.

Iako mnogi još uživaju u ljetu, nikada nije prekasno za pripremu svog ormara za novu sezonu, pa se tako u mnogim trgovinama već mogu pronaći različiti modeli zimske obuće.

Kako bismo vam pomogli da jesen dočekate spremni,evo za vas modela čizama i gležnjača, koje će vas bez sumnje oduševiti. Pronađite svoj par već danas!

Reservedu smo pronašli zaista različite modele gležnjača crne i bijele boje te životinjskog uzorka, koji će se bez sumnje nositi cijelu jesen i zimu! Ovi kožni modeli s

potpeticom svaku će odjevnu kombinaciju učiniti elegantnom.

Stradivarius nas također nije razočarao svojim izborom gležnjača, koje naprosto oduševljavaju svojim dizajnom. Požurite po svoj savršeni par što prije i sigurni smo da nećete

požaliti. Na našoj listi favorita našle su se i čizme, osim gležnjača, ovakvi visoki modeli također će biti veliki trend nove sezone, koji ćemo često viđati na ulicama.

Investirajte u novi par što prije i dočekajte jesen spremni i u stilu!

 Što se boja tiče, uobičajeno prevladava crna boja, no nosimo i smeđu te prljavoružičastu, boju koja nas je osvojila prije par sezona i čija popularnost traje i dalje. Životinjski
 
print bez koga se ne može ni ove jeseni, pa i zime 
 
Što se modela tiče, dopušteno je sve - od visokih čizmica na petu do niskih s ravnom petom. Posebno su in gležnjače s visokom potpeticom.
 
malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori