Ovaj preparat ČUDA čini za kosu, kožu i nokte! Nije skup i kupuje se u apoteci...

Ovaj preparat ČUDA čini za kosu, kožu i nokte! Nije skup i kupuje se u apoteci...

Mnoge poznate ličnosti zaklinju se u moć i dejstvo vazelina, kada je u pitanju nega kose, kože i noktiju. Njegova višestruka primena, dejstvo koje je neosporno i činjenica da može da nije skup, čini ga savršenim saveznikom tokom jeseni i zime.

Evo kako vam može pomoći da zablistate:

Za nanošenje šljokica na kožu

Počinje sezona zabava i ako na nekoj želite bukvalno da zasijate, namažite telo vazelinom pre nanošenja šljokica za kožu jer će vazelin poslužiti kao lepak za sve šljokice.

Za savršene kapke

Sjajni kapci su u trendu, bez senke ili sa njom. U svakom slučaju, vazelin je i u ovoj situaciji koristan – možete da ga nanesete samog ili preko omiljene senke da svemu date dodatni šarm.

Pomoć pri lakiranju noktiju

Kada lakiramo nokte, situacija zna da izmake kontroli i postane neuredna. Ako kožicu oko noktiju namažete vazelinom, lako ćete skinuti višak laka za nokte.

Štiti od farbe pri bojenju

Ako sami farbate kosu, uz rubove namažite vazelin kako vam na koži ne bi ostale mrlje od boje.

Izrada ruža za usne

Ako je vaš omiljeni ruž pri kraju, ostatke pomešajte s vazelinom i koristite ga u novom obliku. Boja možda neće biti snažna kao originalna, ali ćete dobiti novu nijansu za vaše usne.

Hajlajter za hitne slučajeve

Idete napolje, a od vašeg hajlajtera nema ni traga? Dodir vazelina tu i tamo odradiće svoje.

Odstranjivač lepka za trepavice

Ako se mučite s uklanjanjem veštačkih trepavica, nanesite vazelin duž linije očiju kako biste lakše uklonili lepak i nežnije skinuli trepavice.

Tvrdoglave obrve

Ako imate problema sa smirivanjem obrva, pomoći će vam vazelin. Mala količina koju ćete naneti na njih, trebalo bi da ih primiri. 

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!