Mnoge poznate blogerke i modeli na svojim Instagram profilima često objavljuju fotografije sa neobičnim frizurama koje su ukrašene predivnim šnalama.

Kakve šnale se nose ove sezone?

Biseri

Biseri mogu sleteti na vašu kosu ako pronađete dobre modele ukosnica. Ukrasiće kosu bilo koje nijanse - i svetlu i tamnu, i crvenu. Nije potrebno da sve šnale budu iste, možete koristiti različite šnale, dovoljno je imati biserne motive.

Šnale sa ukrasnim kamenčićima

Osamdesete i devedesete godine često su povezane sa lošim ukusom. Da biste izbegli efekat kiča koristite ukosnice sa kamenčićima.

Natpisi

Šnale sa natpisima su veliki hit ove sezone. „Baby“, „boss“, „girl“, „sexy“ samo su neki predlozi. Ovakve šnale voli Bela Hadid. Ukosnice sa natpisima zahtevaju prostor, tako da ih devojke stavljaju najčešće  sa strane, osiguravajući kosu iznad uha.

Različiti motivi

Možda najsigurnija opcija. Da ne bi izgledali kao vaša nastavnica engleskog u osmom razredu, koristite nekoliko ukosnica sa cvetnim motivima odjednom (cveće, lišće i slično) - i bolje je da šnale nisu iste.

Kao u detinjstvu

Jednostavne metalne ukosnice takođe su u trendu. Koristite nekoliko ukosnica odjednom za bolje rezultate. Opcija koju ćete definitivno voleti jeste kombinovanje nekoliko šnala u jednoj frizuri. Izgledaće sjajno ako kombinujete šnale sa biserima sa ukosnicima u vidu natpisa koje su takođe obložene biserima.

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori