Kreativni i umetnički direktor Dior Makeup-a, Piter Filips kaže da je tema kolekcije srećna zvezda Kristijana Diora.

Kristijan Dior je zvezde smatrao svojim talismanima. Za njega zvezda osvetljava put života i čini da verujete u sebe i svoju snagu.

Povodom praznične sezone predstavljena je svečana kolekcija šminke – Midnight Wish.

Šest nijansi ruževa Diorific imaju zlatno pakovanje i kremastu teksturu. Dostupni su u nijansama – Élégante, Désirable, Stunning, Triomphante, Lovely, Audacieuse.

Kolekcija ruževa Rouge Dior Coffret Couture Collection lansirana je u svečanoj klač torbi. Ukrašena je srebrnim zvezdama a unutar nje su karmini u nijansama - od neutralnih do bogate crvene. Svaki komad iz kolekcije je ukrašen „željama“ – ljubav, sreća, blagoslov, vera i slava.

Pored ruževa kolekcija sadrži šimer za lice Rouge Blush Midnight Wish. Zlatna boja šimera pokriva kožu laganim velom, punim luksuznim sjajem. Proizvod ima delikatnu teksturu i pun je blistavih pigmenata koji se lako prilagođavaju svakom tonu kože.  

Limitirana kolekcija sadrži dve palete senki za svečanu šminku, za ljubitelje hladnih nijansi – platinasta paleta Moonlight, za one koji vole toplije - Lucky Star.

Teško da postoji devojka koja je ravnodušna prema bočicama laka u obliku božićne jelke. Elegantne boje lakova savršeno se uklapaju sa ruževima iz svečane kolekcije.

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori