Ponesite ovog leta HIT nakit u neon bojama! U svakoj prilici...

Ponesite ovog leta HIT nakit u neon bojama! U svakoj prilici...

Začinite odeću, ili jednostavno dodajte pop boje svojoj odeći za posao. Bez obzira kakav je vaš stil, ili ukus, sigurno ćete pronaći nešto što vam pristaje.

Osim toga, može da pomogne vašoj crnoj odeći da izgleda bolje, i veselije...Nadamo se da su vam ovi saveti dali neke ideje kako da nosite neon nakit ove sezone!

1. Pomešajte teksture

Ovog leta budite hrabre i kombinujte različite vrste nakita. Spojite ogrlice od perlica sa minđušama od perja ili plastične narukvice u neon bojama sa metalnim narukvicama.

Takođe možete mešati zlatni i srebrni nakit sa neon nakitom. Neon prstenje će takođe izgledati neverovatno u kombinaciji sa srebrnim narukvicama na preplanuloj koži!

2. Birajte jednostavnu odeću

Vi ne želite da se vaš nakit takmiči sa vašim cvetnim haljinama? Kada nosite nakit u jarkim bojama, pokušajte da ostatak odeće bude bez obrazaca i smelih printova.

Međutim, ovo pravilo ne važi uvek. Možete kombinovati neon nakit sa jednostavnom ili odećom sa malim uzorcima poput pruga.

3. Blok boje!

Ovo je hrabar način da nosite neon nakit! Kombinujte plave minđuše sa svetlo žutom ogrlicom, ili zelenim satom sa pink narukvicom. Budite kreativne, ali ne mešajte više od

tri boje odjednom i neka bar jedna boja bude neutralna kako bi se uspostavila ravnoteža.

4. Nosite Neon nakit na posao

Neon nakit se može nositi sa neutralnim bojama, poput bele, bež, sive ili teget! Neon nakit može u kombinaciji sa ovim bojama izgledati zaista fantastično! Nosite neon

narukvicu ili prsten koji je u neon boji i zapamtite, manje je uvek više, pogotovo na poslu.

5. Neon nakit za večernje izlaske

Da li ste u potrazi za načinima da nosite neon nakit u večernjim satima, a da ne izgledate kežual? Nosite ga u kombinaciji sa malom crnom haljinom za maksimalan efekat!

Možete nositi uske farmerke ili crne helanke i lepu majicu. Osim toga, može da pomogne vašoj crnoj odeći da izgleda bolje.

6. Ne zaboravite usne i nokte

Uskladite nokte i boju usana sa vašim nakitom! To ne znači da ruž bude u zelenoj ili neon narandžastoj boji. Ukoliko odaberete da vaš outfit nadogradite neon nakitom, neka

vaša šminka bude vrlo jednostavna.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!