Kao i nekoliko prethodnih sezona i ove sezone nosimo decentan, ali u niske kombinovan nakit. Bilo da je reč o nanizanim suptilnim lančićima, prstenju ili narukvicama, ove sezone je jedino pravilo da je mnogo nakita prava mera. Naravno, ukoliko ga uklopite sa ukusom.

Za savršen over the top efekat, potrebno je da ne mešate metale, dakle zlato kombinujete samo sa zlatom, a srebro sa srebrom, dok su biseri, tirkiz, školjke i ostali kamenčići i

dobrodošli.

Choker nije izašao iz mkode, već se ove sezone nose nešto suptilniji, metalni čokeri, koji su ujedno i prva u nizu izabranih ogrlica.

Kada su narukvice u pitanju, odaberite nekoliko narukvica različite debljine, ali sličnog oblika i istog materijala.

Kada kombinujete prstenje, trudite se da to bude sitno, decentno prstenje, čiju će suptilnost razbiti neki zanimljiv glomazan prsten sa upečatljivim kamenom.

U poslednje vreme sve češće primećujemo da uši dobijaju sve više i više naušnica, koje se raspoređuju po uhu. Naušnice istog oblika dopunjene su manjim naušnicama koje

dodaju izgledu svež dodir, zbog čega uvek izgledate moderno.    

Rupica koja je malo više je zanimljiv dodatak originalnoj rupici. Dakle, na donjoj rupici možete nositi viseće minđuše, a na gornjoj malu minđušu sa kristalom.   

Oko vrata stavite ogrlice različitih debljina, stilova sa različitim velikim privescima i stvorite potpuno jedinstven (i trendi) izgled.     

Izađite iz svoje zone sigurnosti i odaberite ružičasto-zlatni nakit sa dragim kamenjem i obojenim emajlom, jer će se 2019. godine sve vrteti oko boja.     

malisaveti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori