Modni trendovi često imaju dobro definisan rok trajanja.

Najmodernije patike danas mogu biti hit na svim društvenim mrežama, ali za šest meseci postoji mogućnost da entuzijazam nestane. Sa druge strane, kada je nakit u pitanju, trendovi takođe postoje, ali traju malo duže od modnih trendova. Koji trendovi u nakitu će definitivno biti „in“ ove godine?

Nekoliko različitih naušnica na jednom uhu

 U poslednje vreme sve češće primećujemo da uši dobijaju sve više i više naušnica, koje se raspoređuju po uhu. Naušnice istog oblika dopunjene su manjim naušnicama koje dodaju izgledu svež dodir, zbog čega uvek izgledate moderno.    

Lobe pirsing

 Lobe pirsing podrazumeva bilo kakvo bušenje resice i odnosi se i na bušenje nekoliko rupica. Rupica koja je malo više je zanimljiv dodatak originalnoj rupici. Dakle, na donjoj rupici možete nositi viseće minđuše, a na gornjoj malu minđušu sa kristalom.  

Miks ogrlica

 Oko vrata stavite ogrlice različitih debljina, stilova sa različitim velikim privescima i stvorite potpuno jedinstven (i trendi) izgled.

Sve boje

 Izađite iz svoje zone sigurnosti i odaberite ružičasto-zlatni nakit sa dragim kamenjem i obojenim emajlom, jer će se 2019. godine sve vrteti oko boja.

Privesci za sreću

 Talismani će biti obavezni 2019! Oni će vas štititi od loših vibracija, a priveske sreće možete zakačiti na ogrlicu, ključ ili torbu.

malisaveti

    

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori