PREDIVNE KUHINJE VEDRIH TONOVA

PREDIVNE KUHINJE VEDRIH TONOVA

Vedre blok boje predstavljaju sve popularniji trend i veoma dopadljiv način za dodavanje boja bilo kom prostoru...

Do sada smo već imali priliku da vidimo određene prostorije opremljene ovakvim dekorativnim sistemom, ali sada, na red dolaze predivne kuhinje koje koriste ove sisteme i kombinacije boja. Najpopularnije kuhinje sa blok bojama unose različite kombinacije putem svojih elemenata, kako bi stvorile poseban efekat između njih i zidova. Takođe, popularne blok boje u kuhinjama mogu biti pronađene na zidovima, uz dodatak tehničkih uređaja u vedrim i jakim bojama, zajedno sa zavesama ili roletnama.

Elementi

Kreiranje blokovskog efekta u kuhinji upotrebom elemenata može biti izvedeno u različitim kombinacijama odvažnih boja, na primer, crnoj i narandžastoj, žutoj i plavoj, zelenoj i roze, ljubičastom i crvenom, između ostalih. Možete se opredeliti za gornje ili donje elemente u odvažnim kontrastnim bojama ili jednostavno ofarbati komponente jednu po jednu u potpuno kontrastnim nijansama. Takođe, možete ofarbati kuhinjsko ostrvo u kontrastnoj boji kako bi se isticalo na najbolji način, ukoliko vam ovakav pristup nije previše napadan.

Zidovi

Možete kreirati efekat blok boja kontrastnim zidovima i elementima, a ovo je ujedno najednostavnija i veoma lep ideja. Okrečite zidove u jednoj boji, a svoje komade nameštaja u kontrastnoj nijansi kako biste dostigli ovaj izgled. Kontrastne karakteristike možete dodati lučnim prolazima, vratima i pa čak i blok bojama na nekoliko različitih mesta istovremeno. Možete okrečiti različite delove kuhinje u drugačijim bojama ili istaći neke njene zone – za kuvanje i ručavanje, određenim bojama zidova.

Ostale kuhinje blok boja

Drugačiji pristup može predstavljati kreiranje kuhinjskih pozadina u blok bojama, njihovo deljenje u sekcije, pa čak i kreiranje svakog pojedinačnog segmenta u odvažnim kontrastnim nijansama putem pločica, drveta, metala ili čak potpuno različitih materijala. Dodavanjem kontrastnih tehničkih uređaja elementima u ovakvim kuhinjama, još više se ističe blok boja zavesa ili roletni, što je verovatno najlakše za dostizanje.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!