Fantastično uređenje stana za dvoje u prijatnoj kombinaciji boja i odličnim rasporedom, inspirisaće vas da vaš dom pretvorite u umetnost u drvetu! Pogledajte idealan kutak za malu porodicu... Sigurni smo da će vas stakleni zid oduševiti!

Prirodna boja i dezen drveta sami po sebi su umetnost! A ako dizajneri uspeju i da sačuvaju taj dah prirodnosti u urbanom ambijentu, dobijamo enterijer za divljenje!

"Shoko design" je poljska kompanije čija je ideja vodilja da svaki dizajn enterijera treba da poseduje jedinstvenu umetničku crtu. Predstavljamo vam osunčan stan za mladi par od koga je ova kompanija napravila pravo remek delo! 

Predivan osvetljen stan na fotografijama dom je mladog para i njihova veselog psa i prostor je u kojem je teško biti loše raspoložen. Stan je podeljen u dva dela - veliki prostor dnevnog boravka u kojem se nalazi divna trpezarija i trendi kuhinja, kao i privatni prostor tople spavaće sobe. Osnovne boje koje su prisutne u stanu su smeđa boja drveta, siva boja vidljiva u brojnim detaljima, crna i bela, kao i zelena koja oživljava neutralnu paletu.

Glavna stvar u stanu je veliki zakrivljeni zid u staklu. Kuća u kojoj se stan nalazi je pod takvim uglom da vlasnicima pruža pogled na celu rasktsnicu. Hodnikom se dolazi do spavaće sobe koja privlači pažnju površinom zida iza kreveta. Ceo zid je  obložen pravilnim drvenim kvadratićima koji svojim prirodnim šarama i nepravilnim načinom na koji su postavljeni stvaraju dinamičnu površinu koja deluje kao ukras.

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori