Bez obzira da li smo se tek doselili u novi stan ili kuću, u svakom slučaju želimo da prostor učinimo što ugodnijim i prijatnijim.

Iznad svega, moramo obratiti pažnju na manje detalje. Imamo neke ideje i savete koji će nam pomoći da opremite vaš dom.

Hajde da se posvetimo malim sobama

Grafički dizajn može imati veliki efekat u malim prostorijama. Možemo izabrati zanimljive pozadine koje će povećati prostor ili fotografije.

Eksperimentišemo sa uzorcima

Presvlake koje imaju različite stilove i veličine je najlakši način da dodate neke vizuelne efekte u prostoriju. Možemo kombinovati crne i bele jastuke sa zanimljivom zelenom bojom.

Koristimo jake boje u hodniku

Ako niste preterano oduševljeni smelim bojama, vreme je da to promenite. Jake boje su naročito pogodne za hodnik, jer su neočekivane i šik, a zidovima se mogu dodati i

zanimljive slike za dodatni efekat.

Police od poda do plafona

Sa policama koje se protežu od poda do plafona, sobe dobijaju karakter. Time ćete dobiti dovoljno prostora za sve vaše knjige i imati svoju ličnu biblioteku na kojoj će vam svi zavideti.

Stvaramo kontrast sa bojama

Koristimo zlatnu i tirkiznu boju da bismo stvorili kontrast i prijatnu atmosferu koja će nas usrećiti i tokom oblačnih dana.

Hajde da kombinujemo različite stilove dizajna

Većina ljudi voli ideju jednostavnog i modernog života - to se može koristiti i za ukrašavanje vašeg doma. Možemo da pomešamo skandinavski dizajn i boemski stil, koji će

hladniji minimalizam učiniti pristupačnijim i toplijim.

malisaveti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori