Kako bismo vam pomogli da vizualizujete svoj životni prostor : dnevnu, spavaću ili dečju sobu, sastavili smo par neobaveznih ideja za uređenje soba raznih oblika, veličina i stilova.

Kako bismo vam pomogli da vizualizujete svoj životni prostor : dnevnu, spavaću ili dečju sobu, sastavili smo par neobaveznih ideja za uređenje soba raznih oblika, veličina i stilova. Pre nego što počnete, predlažemo da pogledate ove ideje.

 Ogroman izbor dekorativnih fototapeta i tapeta vam dopušta da zaista pustite mašti na volju.Sve fototapete i tapete vešt majstor može lagano iseći i prilagoditi i aplikaciji na zidove pod kosim krovovima.
 
Topla, sunčana i slikovita mediteranska ulica. Okupana zlatnom svetlošću i obložena bujnom vinovom lozom i cvećem. Velika površina krovnih prozora omogućava da svetlost stigne do svakog ugla sobe.
Dajte svom domu osećaj urbanog prostora pomoću fototapete Komar Skyline. Velegradska svetla u sumrak.
 
Jedna od najpoznatijih i najprodavanijih Graham & Brown tapeta. Verovatno baš zato što vam omogućava da zaista ispoljite kreativnost, da zalepite omiljene fotografije, razglednice, dečije umetničke radove ili bilo šta što zaista volite u okvire – ramove na tapeti i napravite svoju malu porodičnu galeriju.
 
Ovaj dizajn zidne tapete sigurno će ostaviti snažan utisak na zidovima vaše sobe zbog njegove snažne vizuelne prisutnosti i teksture. Beli efekat sa teksturom cigle, pogodan za različite prostorije i stilove dizajna. Ova tapeta je iz “Paintable“ kolekcije tapeta - dakle tapeta koje se mogu i obojiti – okrečiti što im može pružiti i dodatnu dimenziju.
Graham & Brown zidni mural “Library“ predstavlja moderan stilski koncept klasičnog enterijera.Jednostavna bela paleta boja i detaljna svetlosna senka. U kombinaciji sa svetlim nameštajem pruža elegantan i otmen utisak.Unesite dah Mediterana u svoj dom.

Kada sunce zalazi preko Cinkue Terre ("Pet zemalja" - naziv za pet naselja u ligurskom priobalju Italije) uroni pejzaž u slikovito svetlo, osvetljavajući šarene fasade kuća u Vernazzi.

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Male savete!
X Zatvori